Wednesday, September 27, 2017

angry birds urso

Anul trecut, veniturile companiei Rovio au scăzut la 158,3 milioane de euro (170,5 milioane de dolari), de la 173,5 milioane de euro în 2013, iar profitul operațional din 2014 a fost de 10 milioane de euro, în scădere față de 36,5 milioane de euro în anul precedent.
Ca răspuns la vânzările de pavilioane, compania Rovio a redus 110 de locuri de muncă, sau aproximativ 14% din forța de muncă, la sfârșitul anului trecut. De asemenea, compania a văzut dl Chief Executive Officer, Mikael Hed, demisionar. Domnul Hed a fost urmat de Pekka Rantala, care a lucrat anterior la producatorul finlandez de telecomunicatii Nokia Corp.
Problemele lui Rovio se datorează, de asemenea, parțial faptului că nu a adoptat modelul "freemium" în care jocurile sunt libere la început, dar apoi le percepe utilizatorilor diferite upgrade-uri în joc. În schimb, compania Rovio a rămas în cea mai mare parte să plătească clienților un preț inițial pentru jocuri cu funcții complete.
Deși a fost un an greu pentru Rovio, piața globală de jocuri mobile este mai sănătoasă decât oricând. Este atât de robustă faptul că, la începutul acestei săptămâni, Nintendo a decis să înceapă să lucreze pe platforme mobile .

No comments:

Post a Comment