Wednesday, September 27, 2017

Dan „Danny” Trejo ( n. 16 mai 1944, Echo Park, Los Angeles, California)este un actor american

Danny Trejo s-a născut într-o familie de americani mexicani din Los Angeles. Tatăl său, Dan Trejo, era muncitor în construcții.Mama sa este Alice Rivera. Este văr de al doilea cu regizorul american Robert Rodriguez cu care a colaborat de-a lungul carierei sale actoricești.
Ca adolescent, Danny a comis pe străzi numeroase infracțiuni mărunte și în cele din urmă a devenit dependent de heroină. A fost arestat de mai multe ori și judecat ca infractor juvenil. Străzile l-au ajutat să-și dezvolte talentul său pentru box, ajungând să se gândească să facă carieră profesională în acest domeniu. Dar planurile sale în acest sens au fost distruse de perioadele lungi de detenție. A petrecut 11 ani în închisoare pentru jaf și posesie de droguri. În timp ce era în închisoare, Trejo a devenit campion de box în competiția organizată de penitenciarele de stat. În același timp, Danny a intrat în programul de reabilitare în 12-pași, reușind să scape de dependența față de droguri.
În prezent, Danny declară că joaca de-a infractorii în rândul tinerilor trebuie evitată pentru că este doar o metodă rapidă și sigură de a ajunge în închisoare sau la cimitir.

No comments:

Post a Comment