Wednesday, September 27, 2017

divergent behind the scenes

În lumea futuristă a Divergentului , societatea a fost împărțită în fracțiuni bazate pe cinci trăsături principale: Abnegație (abnegație), Amity (liniște), Candor (pocăință), Dauntless (curaj) și Erudite (inteligență). Beatrice "Tris" Prior, jucată de Shailene Woodley , nu se potrivește cu ușurință în nici una dintre aceste grupuri - este diferită și este un secret pe care trebuie să-l păstreze sau viața ei este în pericol.
Videoclipul de mai sus prezintă înregistrările din spatele scenei de la Woodley și co-star Theo James în diverse scene de acțiune care au loc pe tot parcursul filmului, de la aterizarea pe o plasă de siguranță după o cădere cu mai multe povestiri înălțându-se pe partea laterală a ferris roată. Woodley discută, de asemenea, aspectul și simțul filmului în ansamblu.
"Lumea lui Divergent este uriașă - este un fel de nepătruns", spune Woodley cu un râs. "Este un lucru să citești o carte, mai ales o carte despre viitor și apoi să vii cu acea lume ... Au creat ceva relativ, știi, este ceva pe care îl recunoaștem în lumea de astăzi, în societatea de astăzi, dar este, de asemenea, tweaked doar suficient pentru a stabili că este ceva de viitor. "
Autorul Veronica Roth, care a scris cartea pe care se bazează filmul, părea să împărtășească sentimente asemănătoare despre realizarea lumii pe care a creat-o. După ce a vizionat filmul pentru prima dată, ea a scris pe blogul ei : "Și am fost atât de norocoși să-l dăm lui Neil Burger - viziunea sa asupra lumii, detaliile și subtilitățile uimitoare ale acesteia, înțelegerea istoriei și cum în mod serios el a luat fiecare parte din ea ... Adică, poți să-i spui, îl poți vedea peste tot

No comments:

Post a Comment