Thursday, February 18, 2021

SOPHIE MONK

           http://www.filmstarts.de/personen/145725/bilder/detail/?cmediafile=18475959             Sophie Charlene Akland Monk (n. 14 decembrie 1979) este o cântăreață și actriță australiană. A făcut parte din formația de muzică pop australiană Bardot, după care a participat la spectacolul Popstars și și-a făcut o carieră solo odată cu lansarea albumului Calendar Girl (2003). După aceea, s-a lansat într-o carieră actoricească, jucând în filme ca Despre dragoste și alte aiureli (2006), Click - Zapând prin viață (2006), sau Sex și moarte (2007).Cariera muzicală a Sophiei Monk a început în 1999, când a răspuns unui anunț ce căuta fete cu experiență la cântec și dans. Anunțul a fost publicat pentru emisiunea de televiziune Popstars, program care viza crearea unei formații de fete. Monk a fost aleasă membră a grupului, care a fost denumit Bardot.
La scurt timp după despărțirea formației Bardot, Sophie Monk a început



cariera muzicală solo, în octombrie 2002, lansând primul său single Inside Outside, urmat, în mai 2003, de albumul intitulat Calendar Girl. Albumul a surprins de multe prin amestecul de muzică pop contemporană și muzică dance, cu interludii de operă clasică.Mai târziu, a devenit și actriță și s-a stabilit la Hollywood, deși majoritatea rolurilor ei au fost relativ mici. În februarie 2006, ea a jucat în primul ei film, jucând rolul lui Andy, o fată cochetă și seducătoare în comedia americană Despre dragoste și alte aiureli. În timpul unei scene din film este o reclama lingură pentru hamburgeri Paris Hilton. Filmare a avut loc în Los AngelesCalifornia, la sfârșitul anului 2005. În ciuda unor comentarii foarte negative, filmul a fost un succes cu mai mult de 80 milioane dolari câștig de pe lume.
În iunie 2006, ea a jucat un rol scurt de secretară cochetă în comedia Click - Zapand prin viata. În 2007, Monk a jucat rolul Cynthiei Rose în comedia neagră Sex și moarte, împreună cu actorul australian Simon Baker și actriță americană Winona Ryder. Sophie Monk a făcut prima apariție nud pe ecran.
În 2006 ea a primit rolul personajului negativ Mason Masters în filmul Nebunie de primăvară. Perioada de post-producție a acestui film s-a prelungit din cauza unor probleme de distribuție, și a fost lansat direct pe DVD în ianuarie 2009 și a primit recenzii mixte.

No comments:

Post a Comment