Wednesday, September 27, 2017

Wilma Elles (născut la 18 octombrie 1986 la Köln este o actriță germană , model și designer de modă .

Elles este al doilea dintr-o familie de cinci copii. Tatăl și mama ei se află în domeniul distribuției de inginerie. A absolvit școala cu Abiturla bilingvul francez-german Burgau-Gymnasium din Düren cu o notă de 1,8. De la vârsta de zece ani, a participat la spectacole de teatru, a luat cursuri de actorie, de chitară și de dans. De asemenea, studiază la Universitatea din Köln.
Unul dintre primele ei roluri, Elles, a jucat în producția germană de televiziune germană Die Gustloff de Joseph Vilsmaier. Apoi a obținut primele roluri ca Kika în filmul Das Weinen davor de Gökhan Sayim, care a fost vizionat la cinematografia germană în vara anului 2010, Maria în Turk Usulu de Mehmet Günes și Lilly în producția The End de Joachim Mais cu Christine Kaufmann și Martin Semmelrogge. Pe scenă a interpretat, de exemplu, în teatrul Theatre im Hof din Köln.
În 2010, a primit o ofertă pentru unul dintre personajele principale, Caroline, în seria TV turcească Öyle bir Geçer Zaman ki pe Kanal D, care sa încheiat după trei sezoane. Deoarece nu putea să vorbească turcă la începutul împușcăturilor, ea a memorat fonetica liniilor sale pentru rolul ei până când a aflat mai multe turci. Vorbește engleza, germana (limba maternă) și franceza. Ea are o înălțime de 1,77m (5'10 ").
Seria a primit numeroase premii și a înregistrat înregistrări ale spectatorilor cu o cotă de piață săptămânală continuă de 50-60% (și până la 73%) și o medie de 25-30 de milioane de telespectatori în fiecare săptămână în Turcia. A fost vizionată în Afganistan, Algeria, Azerbaidjan, Bulgaria, Cipru, Egipt, Iran, Palestina, Kazahstan, Liban, Macedonia, Mali, Arabia Saudită, Serbia, Emirate și alte țări.
Elles a fost premiată cu cea mai bună actriță la Premiile Europene de Calitate 2011. Ea a fost selectată în anul 2012 pentru cea mai bună fată de televiziune turcă și, de asemenea, ea a fost selectată ca cel mai subțire personaj al televiziunii turcești cu 48,6%.
În timpul pauzei de vară din 2011, ea a jucat o femeie australiană în filmul Çanakkale Çocukları de la Sinan Çetin și un personaj francez în filmul "El Yazısı", al cărui scenariu a fost premiat la Altın Portakal Film Festivali și care a fost vizionat în cinematografia turcă în primăvara anului 2012. Apoi, a dat viață personajului principal al lui Elisabeth în filmul cinematografic "Laz Vampir" și a jucat conducerea lui Olivia în coproducția "Tragedia" american-olandez-olandez-turcă în 2012. În 2013, au filmat din nou două filme cinematografice în timpul pauzei de vară. În "Birce" ea a interpretat rolul principal al lui Leyla, iar în "Bu iste bir yalnizlik var" ea va fi văzută în rolul lui Diana.
În plus, Elles face modelarea și a apărut cu împușcături în revistele Vogue, Elle, Tempo, Miss, Grazia și a fost pe coperta lui Elle Bulgaria, GQ Turcia, Instyle Home Turcia, Tempo și alte reviste și apare pe podium în multe show-uri de moda, de exemplu, la Săptămâna modei de la Istanbul și Berlin 2011, 2012, 2013.
În vara anului 2012, Wilma Elles a conceput și a scos prima linie de îmbrăcăminte "Maya Collection" pentru compania Âdil Ișık.
Wilma Elles a povestit despre interesul ei față de culturile străine, că îi iubește pe Turcia și dorește să obțină cetățenia turcă. Vrea să ia numele turc Aslı Masal pe lângă Wilma. A terminat la secția de științe politice a Universității din Köln , Studii islamice și Teatru / Studii de filme cu grad înalt de 1,8.

No comments:

Post a Comment